Віра Савченко розповіла про стан сестри
Категорія
Політика
Дата публікації

Віра Савченко розповіла про стан сестри

Віра Савченко розповіла про стан сестри
Джерело:  Укрінформ

Через голодування стан української льотчиці і народного депутата Надії Савченко, як повідомляє її сестра Віра, погіршується, тому вона не може дозволити собі відмовитися і від води, це може загрожувати її життю, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Як розповіла Віра Савченко, після винесення судового вироку Надія хоче відмовитися і від води, тобто оголосити сухе голодування. Але цього може бути недостатньо для продовження життя, адже нині Надя перебуває не в кращому стані, її підтримують крапельницями з глюкозою. Але Віра вважає, що Кремль не допустить такого перебігу подій, адже в цій ситуації "коли немає людини - є проблеми".
Незважаючи на труднощі, Надія сильна духом і перебуває у відмінному настрої.
Як повідомлялося раніше, суд у справі Савченко відмовився вивчити відеозапис затримання Надії, долучити до справи свідчення бійця ЗСУ Івана Руснака, який спілкувався з нею в той же день, і реальні докази експерта з мобільного зв'язку Андрія Іванова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?