Німеччина заарештувала підозрюваного сирійського джихадиста
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина заарештувала підозрюваного сирійського джихадиста

Німеччина заарештувала підозрюваного сирійського джихадиста

Німецька влада заарештувала 24-річного сирійця біля південно-західного німецького міста Штутгарт. Сулейман А.-С. звинувачується в причетності до викрадення миротворця ООН в Сирії в 2013 році, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на DW.
Генеральний прокурор Німеччини сказав у своїй заяві в п'ятницю, 22 січня, що обвинувачений був заарештований напередодні за підозрою у скоєнні "військового злочину проти гуманітарної операції".
17 лютого 2013 року члени терористичного угрупування Фронт ан-Нусра в Дамаску викрали співробітника миротворчої місії, що відноситься до Місії Організації Об'єднаних Націй на Голанських висотах. Утримуючи миротворця в заручниках, джихадисти погрожували вбити його і зажадали викуп, який не вдалося задовольнити.
У результаті розслідування викрадення було виявлено, що Сулейман А.-С. був членом терористичного угруповання і брав активну участь в охороні заручника в період з березня по червень 2013 року. Жертві вдалося звільнитися 16 жовтня того ж року.
Обвинувачений постав перед суддею в німецькому Федеральному суді в четвер.
Нагадаємо, 1 грудня 2015 року ліванська армія і Фронт ан-Нусра, після тривалих місяців переговорів, провели обмін ув'язненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?