Байден закликав Туреччину захистити свободу самовираження
Категорія
Світ
Дата публікації

Байден закликав Туреччину захистити свободу самовираження

Байден закликав Туреччину захистити свободу самовираження
Джерело:  Associated Press

Віце-президент США Джо Байден закликав Туреччину захистити свободу вираження, у зв'язку з регулярним закриттям соціальних медіа та сотнями судових розглядів, з якими стикаються вчені через зауваження, що критикують операції із забезпечення безпеки відносно курдських бойовиків на південному сході, передає ONLINE.UA з посиланням на AP.
Байден перебуває з дводенним візитом у Стамбулі. Він має зустрітися з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом у суботу, 23 січня, для переговорів, в яких, як очікується, домінуватиме тема війни проти Ісламської держави.
В п'ятницю він зустрівся з представниками громадянського суспільства.
"Чим більше процвітає Туреччина, тим сильніше посил всім країнам Близького Сходу та іншим частинам світу, які тільки починають стикатися з поняттям свободи", - заявив журналістам Байден перед початком засідання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?