Сафіна скасував концерти в окупованому Криму
Категорія
Культура
Дата публікації

Сафіна скасував концерти в окупованому Криму

Сафіна скасував концерти в окупованому Криму

Італійський співак Алессандро Сафіна перервав контракт з промоутером з Криму. Про це артист повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Я, Алессандро Сафіна, вважаю своїм обов'язком зробити цю заяву у відповідь на серію статей, опублікованих в останні дні в багатьох газетах, щодо моїх концертів, запланованих в Криму і Україні найближчим часом", - написав артист.
Як відомо, в міністерстві культури України заявили, що Сафіна не зможе давати концерти в жодному з міст країни через його гастролі в окупованому Криму, які були заплановані на кінець лютого.
"Останнім часом українська влада впровадила певні обмеження, згідно з якими той, хто в'їжджає в регіон Криму, вважатиметься небажаною особою ​​в Україні. Таким чином, я вважав за необхідне повідомити про це промоутеру з Криму, виклавши мій намір провести ці два концерти після врегулювання конфліктної ситуації, в надії на те, що це вирішиться якомога швидше, не стільки для мене особисто і для проведення моїх концертів, а з причин значно більш важливих і глибоких, пов'язаних зі стражданнями в житті стількох людей", - зазначив співак.
Сафіна повідомив, що готовий компенсувати можливі матеріальні витрати, пов'язані з рекламою та організацією концертів, які були вже проплачені.
"На жаль, промоутер з Криму виявилася особою, не здатною до розуміння, що не захотіла прийняти мою пропозицію, більше того - погрожуючи мені скандалами і відповідними заходами.Такім чином, внаслідок нераціональної і егоїстичної поведінки цієї людини, яка спробувала мене скомпрометувати, використовуючи дезінформацію і скандал з метою надати цьому факту політичне забарвлення, я вирішив перервати з нею всякі відносини і остаточно скасувати ці два концерти", - додав італієць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?