Швейцарія надасть Україні $200 млн
Категорія
Політика
Дата публікації

Швейцарія надасть Україні $200 млн

Швейцарія надасть Україні $200 млн
Джерело:  president.gov.ua

Для поповнення золотовалютних резервів України Швейцарія виділить Україні $200 млн, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на прес-службу  президента.


Про це в рамках 46-го щорічного засідання Всесвітнього економічного форуму домовилися президент України Петро Порошенко та президент Швейцарської Конфедерації Йоганн Шнайдер-Амманн.
Порошенко подякував уряду Швейцарії та швейцарському народу за гуманітарну та фінансову допомогу, сумарний обсяг якої зараз становить близько $350 млн.
Окремо обговорювалися шляхи активізації українсько-швейцарського торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва. З цією метою була досягнута домовленість про проведення у 2016 році, після майже чотирирічної перерви, засідання українсько-швейцарського спільного комітету з торговельно-економічного співробітництва, підготовці до підписання відповідних двосторонніх документів та презентації потенційних інвестиційних проектів.
Нагадаємо, у рамках розмови з  прем'єр-міністром Нідерландів, Петро Порошенко обговорив з ним на порядку денному відносини України та ЄС.
Також раніше повідомлялося, президент України Петро Порошенко зустрівся з  прем'єр-міністром Туреччини  Ахметом Давутоглу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?