Для біженців проводять уроки фінських цінностей
Категорія
Культура
Дата публікації

Для біженців проводять уроки фінських цінностей

Для біженців проводять уроки фінських цінностей
Джерело:  BBC

У Фінляндії мігрантам пропонують відвідувати уроки, де розповідають про фінські цінності та як правильно поводитися з жінками. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  BBC.
Влада країни стурбована збільшенням кількості випадків сексуального насильства та вирішила за допомогою освіти переконатися, що люди з інших країн знають, що їх очікує у новій домівці.
"Отже, у Фінляндії ви не можете купити дружину. Жінка тільки тоді буде вашою дружиною, якщо захоче цього, тому що тут жінки і чоловіки рівні", - пояснює Джоанна, одна з учителів на такому уроці. За її словами, деякі молоді люди з Іраку розуміють англійську та трохи фінську і перекладають старшим людям, які не володіють жодною з мов.
Мігрантам пояснюють, що з дівчатами можна ходити на дискотеки, але коротка спідниця, наприклад, не натякає на інтимні стосунки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?