Планують зняти фільм про Олександра Солженіцина
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Планують зняти фільм про Олександра Солженіцина

Планують зняти фільм про Олександра Солженіцина

У Голлівуді, кіностудія Primeridian Entertainment об’явила про те, що хоче зняти фільм про відомого письменника Олександра Солженіцина. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Lenta.ru.


Сценарій напише лауреат Еммі міні-серіалу "Тихий океан" Брюс Маккена. Дата початку зйомок та виходу картини у прокат поки не уточнюється. Проект ще не отримав назву.


"Він буде заснований на опублікованій у 1998 році книзі "Олександр Солженіцин: століття в його житті" британського літератора Дональда Майкла Томаса", - наголошується у повідомленні.


Олександр Солженіцин - російський письменник і громадський діяч, автор книги "Архіпелаг ГУЛАГ", лауреат Нобелівської премії з літератури 1970 року. Він помер у віці 89 років.


Нагадаємо, що помер Етторе Скола, знаменитий італійський кінорежисер, який зняв 39 картин, багато з яких вважаються класикою європейського кіно, і створив майже 90 кіносценаріїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?