Усі парки Канади стануть безкоштовними
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Усі парки Канади стануть безкоштовними

Усі парки Канади стануть безкоштовними
Джерело:  Travel & Leisure

Більше 40 національних парків Канади планують зробити безкоштовними для відвідувачів. Це відбудеться у 2017 році, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Travel & Leisure.


Після того як США оголосили те, що всі американські національні парки стануть безкоштовними під час святкування Дня Мартіна Лютера Кінга-молодшого, Канада також вирішила зробити щось подібне, та поділилася своєрідним тизером на 2017 рік про те, що станеться і в їхніх краях.


Канада відсвяткує своє 150-річчя кращим чином: скасує плату за вхід у національні парки протягом усього року.
Річні абонементи на вхід у канадські національні парки, як правило, обійдуться вам у $136.40 (розраховано на сім'ю до семи осіб), а у 2017 році за таку суму можна купити абонемент на два роки. Є ще хороша новина: кожен, хто стає громадянином Канади у 2017 році може безкоштовно відвідувати всі парки нової Батьківщини.
Канада вважається найбагатшою країною за кількістю природних парків. Її неповторні ліси, водоспади, озера та гори збирають величезну кількість туристів з усього світу. Серед найпопулярніших парків - Банф, Джаспер, Сагеней-Сен-Лоран та інші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?