По картині Далі створять оглядовий майданчик
Категорія
Цікаве
Дата публікації

По картині Далі створять оглядовий майданчик

По картині Далі створять оглядовий майданчик
Джерело:  Daily Mail

У Норвегії на горі Прекестулен планують відкрити оглядовий майданчик схожу на роботу Сальвадора Далі, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Daily Mail.


Як повідомляється, даний проект запропонувала здійснити німецька дизайнерська компанія Fly Architecture на основі картини "Сталість пам'яті" Сальвадора Далі. Передбачається, що оглядовий майданчик, що нагадує "таюче" око, з'явиться на вершині гори Прекестулен у південно-західній Норвегії.


Запропонований майданчик, який дизайнери назвали Eye of the Rock, дозволила б туристам милуватися видом через скляний дах. Це означає, що на ній може бути показана додаткова інформація про області, у тому числі й фільми.


Щорічно  скелю Прекестулен, висота якої становить 604 метрів над рівнем моря, відвідують близько 200 тис мандрівників. До вершини скелі доводиться пробиратися по вузькій 8-кілометрової стежці. Гора вважається одним з найпопулярніших місць Норвегії. За версією путівника Lonely Planet, вона також входить до числа кращих природних пам'яток планети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?