Супермаркети Києва будуть забезпечені необхідним у разі погіршення погоди
Категорія
Культура
Дата публікації

Супермаркети Києва будуть забезпечені необхідним у разі погіршення погоди

Супермаркети Києва будуть забезпечені необхідним у разі погіршення погоди

Цього року уряд вирішив врахувати досвід минулих років і підготуватися до можливого погіршення погодних умов і перебоїв з поставками продуктів до супермаркети. Для цього представники Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА зустрілися з представниками супермаркетів, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  прес-службу КМДА.


«Спільно розроблений план дій допоможе максимально уникнути можливих проблем і дозволить забезпечувати систематичну поставку необхідних продуктів в достатній кількості до торгових точок», - запевнив глава департаменту Максим Кузьменко.


Також він підкреслив, що торгові мережі залишать стабільними ціни на основні продукти.


«Нам важливо знати, що кияни захищені, що вони будуть мати найнеобхідніші продукти в найближчих магазинах у випадку, наприклад, хуртовин. Крім того, ми домовилися про те, що вартість основних промтоварів залишиться незмінною. Ми сподіваємося, що магазини будуть дотримуватися вказаних домовленостей», - зазначив Кузьменко і додав, що це питання перебуває на постійному контролі влади міста.


Раніше  повідомлялося, що вже з 26 січня в Києві варто очікувати потепління.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?