Обстановка на кордоні та в зоні проведення АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Обстановка на кордоні та в зоні проведення АТО

Обстановка на кордоні та в зоні проведення АТО

Прикордонники продовжують охороняти кордон між силами АТО і озброєними проросійськими угрупуваннями. Обстановка хоч і напружена, але контрольована, повідомляє Прикордонна служба. У відповідь на провокаційні обстріли українські військові у відповідь вогонь не починають, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  урядовий портал.


На адмінкордоні між Херсонською областю та АР Крим був зафіксований проліт російського вертольота Мі-8, про що було повідомлено ПС ЗСУ.


У районі Петрівки, що в Донецькій області, була виявлена ​​розтяжка з гранатою РГД-5, про що повідомили ВСУ, які оперативно знешкодили пастку.


У районі Одрадівки і Кленового були виявлені два автомобілі з велотоварами і канцелярією, на КПВВ "Мар'їнка" і "Новотроїцьке" було виявлено 7 машин, що перевозили м'ясо і косметику. Ні в одному випадку водії не мали необхідних для перевезення на неконтрольовану територію документів. Загальна сума контрабанди становить близько 300 000 грн, вона разом з транспортними засобами передана відповідальним органам.


Через контрольний пункт в'їзду/виїзду «Новотроїцьке» прослідувало 6 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою. Транспортні засоби перевозили понад 100 т продуктів харчування та засобів гігієни для жителів Донецької області від Міжнародного комітету Червоного Хреста.



Раніше  публікувалося  зведення про ситуацію на КПВВ.


Також раніше  повідомлялося, що ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?