У Полтаві знайдений підпільний цех виробництва алкоголю (5 фото)
Категорія
Події
Дата публікації

У Полтаві знайдений підпільний цех виробництва алкоголю (5 фото)

Національна поліція України
У Полтаві знайдений підпільний цех виробництва алкоголю (5 фото)

Співробітниками Управління захисту економіки в Полтавській області була розкрита і документально оформлена організована злочинна група. Використовуючи спеціальне обладнання, чоловіки розбавляли спирт водою та іншими складовими. Вилучено 10 т алкоголю, передає  ONLINE.UA  з посиланням на прес-службу  Нацполіціі.


Виготовлену продукцію злочинна група реалізовувала через торговельну мережу на території Полтавської області.


«В ході проведення санкціонованих обшуків у злочинців вилучено обладнання для виготовлення даної продукції, близько 10 т прозорої рідини з характерним запахом спирту, і більш 100 000 грн готівки, - зазначив начальник Управління захисту економіки в Полтавській області. - Сумнівний алкоголь направили на дослідження».


За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України.


За скоєне законодавством передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією всього майна.



Раніше  повідомлялося, що Нацполіція оприлюднила відео конфлікту на Драгобраті.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?