Інфографіка споживання трафіку і здійснення дзвінків від Vodafone Україна
Категорія
Технології
Дата публікації

Інфографіка споживання трафіку і здійснення дзвінків від Vodafone Україна

Інфографіка споживання трафіку і здійснення дзвінків від Vodafone Україна
Джерело:  itc.ua

Фахівцями компанії Vodafone України було проаналізовано споживання послуг оператора за останні п'ять років. Таким чином, з'ясувалося, що в останні роки люди все рідше здійснюють дзвінки і відсилають смс, але витрачають більше трафіку, передає  ONLINE.UA з посиланням на  itc.ua.

Так, за результатами активності користувачів в новорічні свята з 2011 по 2016 рік, найбільшу динаміку зростання демонструє мобільний інтернет. За цей час обсяг інтернет-трафіку виріс майже в 5 разів.

Фахівці відзначають, що стрибок споживання інтернет-трафіку відбулося ще в минулому році, коли 3G ще не було, але трафік зріс удвічі.

Згідно зі статистикою, піком голосової активності в Новий рік вважається 2014 рік, у той час як в 2015 вперше обсяг голосових дзвінків зменшився. Приблизно та ж статистика характеризує і смс-повідомлення.

Цікаво, що аналіз споживання послуг мобільного зв'язку за останні п'ять років дозволяє зробити висновок про відмінність в перевагах абонентів у новорічні та різдвяні свята.

Раніше  повідомлялося, що life :) офіційно запустив мережу 3G в Харкові.

Також вже публікувалася  інформація  про те, що чверть власників смартфонів не використовують їх для дзвінків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?