Сергій Лойко не хоче продавати права на свою книгу "Аеропорт"
Категорія
Культура
Дата публікації

Сергій Лойко не хоче продавати права на свою книгу "Аеропорт"

Сергій Лойко не хоче продавати права на свою книгу "Аеропорт"

Відомий фотограф і журналіст Сергій Лойко не має наміру продавати права на екранізацію своєї книги про захисників донецького аеропорту голлівудським компаніям. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на сторінку в Facebook Сергія Лойка.
За словами Лойка, 20 січня 2015 року кінокомпанії Columbia і Sony Pictures запропонували йому продати права на статті в Лос-Анджелес Таймс для того, щоб зробити фільм про оборону донецького аеропорта. Вони купували ексклюзивні права на використання образів героїв і пов'язаних з ними обставин і ситуацій. Переговори тривали близько року, але в підсумку журналіст відмовився від контракту в $157,5 тисяч, позаяк як йому пропонували лише роль консультанта при голлівудському сценаристі.
"Я не хочу, щоб про ПОДВИГ ХЛОПЦІВ, загиблих в ДАПі, писав який-небудь хлопець з Санта Моніки, посипуючи каліфорнійське винце і придумуючи сценарій чергового бойовика. Я не проти пари сотень тисяч доларів. Але вони скінчаться, а ганьба залишиться, якщо під моїм ім'ям знімуть якусь туфту", - пояснив Лойко.
Нагадаємо, одна з голлівудських кінокомпаній запропонувала Сергієві Лойку екранізувати його воєнний роман «Аеропорт».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?