Товари з Ірану не ввозитимуться до Росії
Категорія
Економіка
Дата публікації

Товари з Ірану не ввозитимуться до Росії

Товари з Ірану не ввозитимуться до Росії
Джерело:  BBC

Влада Ірану заборонила зі своєї території реекспорт турецьких товарів до Росії. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на BBC.
Співпрацівник відомства щодо стимулювання торгівлі в Ірані пояснив, що таке рішення було ухвалене міністерством промисловості країни для того, щоб убезпечити іранських виробників.
За словами чиновника, багато іранських компаній закуповують турецькі товари, які потім продають у Росію. На цьому вони добре заробляють.
Однак ці дії суперечать іранським законам про стимулювання експорту, а також призводять до занадто підозрілого і жорсткого ставлення до іранських компаній з російського боку, позаяк Росія запровадила санкції проти Туреччини.
В Ірані вважають, що у відповідь на реекспорт турецьких товарів Москва може застосувати більш жорстке регулювання торгівлі з Іраном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?