Невідомі сильно побили українця в Москві
Категорія
Події
Дата публікації

Невідомі сильно побили українця в Москві

Невідомі сильно побили українця в Москві
Джерело:  Ехо Москви

На заході російської столиці невідомі напали і важко побили українця, також вони заволоділи великою сумою грошей побитого. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Ехо Москви.
Напад стався після ДТП. Його четверо невідомих спровокували на вулиці Рябинова. Як повідомляє джерело в поліції, зловмисники на Ладі 99-ї моделі зупинили Ford Transit.
"За кермом сидів 31-річний житель Смоленської області. Але цікавив нападників пасажир машини - 29-річний громадянин України. Його побили металевою трубою, викрали барсетку. Там було 200 тис руб. Обидва потерпілих працювали в компанії, яка торгує овочами. У викраденій барсетці також була службова документація", - йдеться в повідомленні.
Громадянин України отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток носа. Він доставлений в лікарню. Через деякий час на 47 км МКАД поліція виявила кинуту зловмисниками машину.
Правоохоронні органи проводять заходи щодо пошуку зловмисників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?