Єгипет хоче побудувати підводний музей
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Єгипет хоче побудувати підводний музей

Єгипет хоче побудувати підводний музей
Джерело:  Travel & Leisure

Міністерство старожитностей Єгипту недавно заявило про плани створення підводного музею в гавані Олександрії, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Travel & Leisure.
Це буде перший музей у своєму роді. Він дасть відвідувачам можливість побачити стародавні скарби, наприклад, як Палац Клеопатри, які були під водою століттями. Маяк Форос був на дні Середземного моря протягом століть, але найближчим часом туристи зможуть побачити його, коли відвідають Єгипет, навіть без використання обладнання для дайвінгу.
Але "родзинкою" музею стануть підводні тунелі, які розташовані трохи більше 7 метрів нижче поверхні. Це дасть відвідувачам доступ до старожитностей, похованих у гавані за межами Олександрії. Там можуть бути навіть скляні підводні човни. За прогнозами, щорічно очікується більше 3 мільйонів туристів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?