Шістьох людей врятували в горах Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Шістьох людей врятували в горах Криму

Шістьох людей врятували в горах Криму

Рятувальники кримського управління МНС Росії врятували в горах в суботу шість чоловік, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на прес-службу МНС Росії в Криму.
Чотирьох чоловік, які заблукали в районі стежки Ставрі-Кая над Ялтою, знайшли після п'ятої вечора силами відділення гірської пошуково-рятувальної частини кримського Главку МНС. Один з заблукалих туристів, як повідомили рятувальникам, "при падінні отримав травму ноги".
Однак після того, як рятувальники допомогли туристам спуститися в район "Поляни казок", де тих чекала машина, всі врятовані відмовилися від медичної допомоги.
Увечері суботи рятувальникам надійшов сигнал, що їх допомога потрібна двом застряглим на спуску в районі Таракташської стежки гори Ай-Петрі. Їх повернули на Ай-Петрі "за допомогою альпіністського спорядження", меддопомоги ці двоє теж не потребували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?