Ferrari California T отримає спорт-пакет Handling Speciale
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Ferrari California T отримає спорт-пакет Handling Speciale

Ferrari California T отримає спорт-пакет Handling Speciale
Джерело:  Мотор.ru

Італійський виробник суперкарів Ferrari розробив спорт-пакет Handling Speciale для моделі California T, який покликаний поліпшити її керованість. Прем'єра вдосконаленої California T відбудеться в березні на Женевському автосалоні, пише Мотор.

Спорткар обзаведеться модернізованою підвіскою з амортизаторами і пружинами, що переналаштовуються, жорсткість яких збільшиться на 16 і 19 відсотків спереду і ззаду відповідно. Зміни будуть особливо помітні при включенні драйверского режиму «Sport».

У компанії відзначили, що їм довелося «піти на невеликий компроміс з комфортом», проте «водіям забезпечені нові враження від керування автомобілем, в тому числі, на звивистих дорогах».

Крім того, фахівці модернізують семиступінчасту роботизовану коробку передач з двома зчепленнями, завдяки чому зменшиться час зміни ступенів. Нарешті, суперкар отримає нову випускну систему з більш низьким звучанням.

Косметичні зміни мінімальні: пакет Handling Speciale передбачає радіаторну решітку і дифузор кольору Grigio Ferro Met, а також матово-чорні патрубки випускної системи.

Силова установка удосконалень не зазнає. Ferrari California T оснащується 3,8-літровим восьмициліндровим мотором V8 з двома турбінами, що розвиває 560 кінських сил і 755 Нм крутного моменту. Суперкар здатний набирати першу "сотню" за 3,6 секунди, а його максимальна швидкість складає 316 кілометрів на годину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?