Opel показав новий відео-тизер концепт-кара GT (відео)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Opel показав новий відео-тизер концепт-кара GT (відео)

Opel показав новий відео-тизер концепт-кара GT (відео)
Джерело:  Мотор.ru

Німецький автовиробник Opel представив новий відеотизер концептуального GT, анонс якого відбудеться в березні на Женевському автосалоні. Серійний наступник однойменної класичної моделі 60-70-х років зміг би скласти конкуренцію Audi TT, пише Мотор.


У ролику голова німецької марки Карл-Томас Нойман показав дизайн передньої частини машини. Також видно, що передні колеса прототипу пофарбовані в червоний колір, що є відсиланням до мотоцикла Opel Motoclub 500, що випускався з 1928 по 1930 рік.

Два патрубки випускної системи, розташовані по центру, натякають на концепт-кар Opel Experimental GT, показаний на моторшоу у Франкфурті в 1965 році.


Експериментальний автомобіль став передвісником товарної моделі GT, що випускалася з 1968 по 1973 рік. Купе оснащувалося бензиновими «четвірками» об'ємом 1,1 і 1,9 літра, що розвивали 67 і 102 кінські сили відповідно. Перший мотор працював в парі з чотириступінчастою «механікою», а для другого був доступний трьохдіапазонний «автомат».


За неофіційними даними, керівництво «Опеля» поки не планує запуск у серію нового GT.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?