Компанія Land Rover вивела на тести оновлений Discovery (5 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Компанія Land Rover вивела на тести оновлений Discovery (5 фото)

Компанія Land Rover вивела на тести оновлений Discovery (5 фото)
Джерело:  ТСН

Фотошпигунам вдалося роздобути знімки оновленого Land Rover Discovery, який проходив зимові випробування, пише ТСН.


Судячи з фотографій, дизайн позашляховика буде схожий на концепт Vision Concept. Спочатку в продаж надійде семимісна версія автомобіля. Всього ж новинка отримає три модифікації.

Автомобіль побудують на тій же платформі, що Range Rover і Range Rover Sport. Завдяки цьому позашляховик стане помітно легше свого попередника. Всі технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті.

За неофіційними даними, в моторну лінійку моделі увійдуть чотирьох- і шестициліндрові двигунами INGENIUM. Базова версія нового Land Rover Discovery комплектуватиметься 3,0-літровим дизельним мотором.


Також для покупки буде доступна гібридна версія Discovery. До складу силової установки увійдуть 2,0-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами, а також електромотор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?