Кріс Берд: брати Клички - одні з найвидатніших супертяжів всіх часів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кріс Берд: брати Клички - одні з найвидатніших супертяжів всіх часів

Кріс Берд: брати Клички - одні з найвидатніших супертяжів всіх часів
Джерело:  Boxing News

Колишній дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі американець Кріс Берд вважає українців братів Кличків, з якими він зустрічався в рингу тричі (Віталія він переміг, а Володимиру двічі програв), одними з найбільших суперваговиків всіх часів, пише Boxing News.
"Мені все одно, що говорять інші: брати Клички - одні з найбільших супертяжів всіх часів. Віталій - один із великих, а Володимир взагалі керував дивізіоном майже 10 років. З моїм поясом, з моїм! (Сміється.)
Я дуже радий, що мені вдалося спробувати свої сили проти таких бійців, як брати Клички. Моєю головною метою в боксі були бої з Ленноксом Льюїсом, Майком Тайсоном і Евандером Холіфілдом. З постарілим Холіфілдом я зустрівся і переміг, з іншими двома, на жаль, ні. Зате я зустрівся з обома братами Кличками!
З часом люди стануть поважати братів ще більше, а я вже зараз можу оцінити їх велич. З Володимиром я взагалі бився двічі, але не зміг його перемогти. А моєю метою було перемогти обох братів Кличків. Тоді я автоматично потрапив би в Зал Слави", - сказав Кріс Берд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?