У Львівській області патрульні замінять ДАІшників
Категорія
Політика
Дата публікації

У Львівській області патрульні замінять ДАІшників

У Львівській області патрульні замінять ДАІшників

Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе сьогодні, 25 січня, під час брифінгу у Львівській області повідомила, що співробітники нової патрульної поліції змінять інспекторів ДАІ, на яких громадяни скаржаться за побори, передає ONLINE.UA з посиланням на Департамент комунікації Національної поліції України.
"Працівників ДАІ на автошляхах державного і міжнародного значення, що проходять по території Львівської області, змінять співробітники патрульної поліції", - йдеться в повідомленні.
За словами Деканоїдзе, у неї два головні вороги - це кримінал і корупція серед правоохоронців. Зараз надходять скарги на побори з боку працівників ДАІ, які досі здійснюють нагляд за дорожнім рухом на автошляхах Львівщини. Саме тому було прийнято рішення про їх заміну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?