Оновлений Ferrari FF покажуть в березні на Женевському автосалоні
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Оновлений Ferrari FF покажуть в березні на Женевському автосалоні

Оновлений Ferrari FF покажуть в березні на Женевському автосалоні
Джерело:  Мотор.ru

Компанія Ferrari розповсюдила перший тизер оновленої моделі FF. За даними італійських ЗМІ, закритий показ суперкара відбудеться 15 лютого на заході в Вілла Ерба на озері Комо, а його публічна прем'єра пройде в березні на Женевському автосалоні, пише Мотор.

На початку 2015 року рестайлінговий Ferrari FF був помічений під час дорожніх випробувань на півночі Скандинавії. Судячи по знімках, суперкар отримає нову передню частину кузова з іншим бампером і видозміненими фарами головного світла. За неофіційними відомостями, він також обзаведеться карбоновим дахом і активними аеродинамічними елементами.


Ferrari FF укомплектують модернізованою системою повного приводу і форсованим 6,3-літровим дванадцятициліндровим атмосферним мотором, віддача якого підвищиться з 660 до 700 кінських сил. Динамічні характеристики FF поки не називаються. Нинішній суперкар здатний набирати "сотню" за 3,7 секунди, а його максимальна швидкість складає 335 кілометрів на годину.



Тестовий прототип оновленого Ferrari FF.
Ferrari FF дебютував в 2011 році на Женевському автосалоні. Суперкар з посадочною формулою 2 + 2 став першою моделлю італійської марки з приводом на всі колеса. Згодом трьоехдверка стала однією з перших у світі машин, що отримали інтерфейс Apple CarPlay.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?