Ранкові меню допомогли McDonald's збільшити продажі
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ранкові меню допомогли McDonald's збільшити продажі

Ранкові меню допомогли McDonald's збільшити продажі
Джерело:  BBC

Продажі McDonald's в четвертому кварталі збільшилися більше, ніж очікувалося, чому допоміг запуск продажів ранкового меню протягом усього дня в США, передає ONLINE.UA з посиланням на BВC News.
У компанії, яка працює на зміну свого бізнесу під керівництвом нового виконавчого директора Стіва Істербрука, сказали, що зміни зі сніданком допомогли їм збільшити продажі на 5,7%.
McDonald's в США розширив продажу сніданків на весь день в жовтні, сказавши, що це був найголовніший запит клієнтів.
Виручка в четвертому кварталі впала на 4% до $6,4 млрд через сильний долар, але прибуток виріс на 10% до $1,2 млрд, сказав McDonald's. Світові продажі гіганта швидкого харчування зросли на 5%. Компанія заявила також, що продажі на їх «швидко зростаючих» ринках, які включають РФ і Китай, виросли на 3%.
"Ми діяли сміливо і невідкладно в 2015 році, щоб перезавантажити бізнес і поставити McDonald's в положення, яке призведе до стійкого прибуткового зростання", - сказав призначений торік Істербрук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?