Білл Гейтс і уряд Великобританії створять проект по боротьбі з малярією
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Білл Гейтс і уряд Великобританії створять проект по боротьбі з малярією

Білл Гейтс і уряд Великобританії створять проект по боротьбі з малярією
Джерело:  Hromadske

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс і британський уряд оголосили про намір інвестувати $4,3 мільярда в проект по боротьбі з малярією. Про це йдеться у спільній статті засновника Microsoft і британського міністра фінансів Джорджа Осборна, яку опублікувала газета The Times, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на hromadske.tv.

Згідно з програмою, Великобританія протягом п'яти років буде відраховувати по $715 млн, Гейтс - по $200 млн. Програма включає в себе розробку нових видів ліків і засобів боротьби з малярією.
«Ми оптимістично дивимося на те, що за час свого життя зможемо викорінити малярію та інші смертельні тропічні хвороби, а також протистояти виникаючим загрозам, роблячи світ безпечнішим для всіх», - йдеться в статті.
За даними ВООЗ, у 2015 році від малярії померли 438000 чоловік, більшість з них - діти у віці до п'яти років, більшість з яких - жителі африканських країн.
Раніше Біл Гейтс повідомив про запуск програми по боротьбі з голодом в Нігерії, на яку він витратить $100 млн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?