Співробітник Samsung розповів про флагманський Galaxy S7
Категорія
Технології
Дата публікації

Співробітник Samsung розповів про флагманський Galaxy S7

Співробітник Samsung розповів про флагманський Galaxy S7
Джерело:  3dnews.ru

Напередодні конференції MWC 2 016, на якій повинен відбутися анонс нового смартфона Samsung Galaxy S7, в Мережі з'являється все більше інформації про новинку. Новою порцією чуток про флагман з корейським виданням Naver поділився співробітник Samsung, пише 3Dnews.
Джерело повідомляє, що Galaxy S7 отримає 12-мегапіксельну камеру з діафрагмою f / 1,7 і системою автофокусування Dual Pixel (знижує рівень шуму і підвищує насиченість кольорів), якою обладнані «дзеркалки» Canon. При цьому модуль камери не буде випирати з корпусу і зможе робити якісні знімки при слабкому освітленні.
Працівник Samsung також стверджує, що корпус Galaxy S7 буде пило- і вологонепроникним. Щось подібне було в моделі Galaxy S5, проте в Galaxy S6 такої характеристики вже не виявилося, відзначає сайт PhoneArena.
Крім того, у новому смартфоні Samsung очікуються два слоти для SIM-карт, один з яких можна буде використовувати для підключення карт пам'яті microSD. Кольорів корпусу буде чотири: чорний, білий, сріблястий і золотистий.
Нарешті, співробітник виробника підтвердив інформацію, що раніше з'явилася, про те, що Galaxy S7 буде обладнаний 5,1-дюймовим дисплеєм, а версія Galaxy S7 Edge - 5,5-дюймовим зігнутим екраном. Ємність акумуляторної батареї повинна зрости.
За непідтвердженими даними, презентація Samsung Galaxy S7 намічена на 21 лютого - напередодні офіційного відкриття виставки MWC 2 016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?