Jaguar F-Type SVR набере «сотню» за 3,7 секунди
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Jaguar F-Type SVR набере «сотню» за 3,7 секунди

Jaguar F-Type SVR набере «сотню» за 3,7 секунди
Джерело:  Мотор.ru

У розпорядженні Мережевих джерел виявилася офіційна брошура найпотужнішої і найшвидшої модифікації моделі Jaguar F-Type - SVR. Новинка здатна набирати першу "сотню" за 3,7 секунди - на 0,4 секунди швидше версії F-Type R, пише Мотор.

Повнопривідні купе і родстер оснастили тим же п'ятилітровим компресорним мотором V8, віддача якого підвищилися з 550 кінських сил і 680 Нм крутного моменту до 575 сил і 700 Нм. Двигун поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.


Максимальна швидкість купе зросла з 300 до 322 кілометрів на годину. Родстер F-Type SVR прискорюється з місця до ста кілометрів на годину за ті ж 3,7 секунди, проте його максималка склала 312 кілометрів на годину.


Новинка отримала карбон-керамічні гальмівні механізми, які на 21 кілограмів легші стандартних аналогів. Крім того, спорткар укомплектували титановою випускною системою і новими алюмінієвими колесами, що дозволили знизити масу на 12 і 10 кілограмів відповідно.

Jaguar F-Type SVR обзавівся іншим переднім спойлером, заднім дифузором і антикрилом, що зменшили підйомну силу на 80 відсотків. Купе і родстер також отримали розширені повітрозабірники для кращого повітряного охолодження гальм і двигуна.


Європейські продажі Jaguar F-Type SVR стартують в середині 2016 року. Очікується, що ціни на новинку будуть починатися від 130 000 євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?