Терорист-смертник здійснив вибух у сирійському Алеппо
Категорія
Події
Дата публікації

Терорист-смертник здійснив вибух у сирійському Алеппо

Терорист-смертник здійснив вибух у сирійському Алеппо

У сирійському Алеппо 25 січня терорист-смертник підірвав автоцистерну біля міста Сукарі на КПП, яке веде до одного з об'єктів безпеки, що належить угрупованню Ахрар аш-Шам, передає ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
Про це повідомила група «Сирійська обсерваторія з прав людини», яка базується у Великобританії. За її даними, в результаті вибуху загинули 23 людини, переважно представники повстанського угрупування Ахрар аш-Шам, у тому числі 4 командири і 4 цивільних особи. Також загинули кілька ув'язнених, які були на території цього об'єкта. Крім того, вибух пошкодив 3 будівлі.
Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за напад, однак Ахрар аш-Шам останнім часом неодноразово ставав об'єктом атак. У вересні 2014 року більшість керівного складу угруповання було знищено через вибух в штаб-квартирі в провінції Ідліб. Серед підозрюваних були сирійський режим і терористи ІДІЛ. Як повідомляла «Сирійська обсерваторія з прав людини», командир аш-Шам і 11 членів угруповання були вбиті 25 січня в ході російського авіаудару, серед загиблих було і троє дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?