Парламент розгляне скасування позачергових виборів мера Кривого Рогу
Категорія
Політика
Дата публікації

Парламент розгляне скасування позачергових виборів мера Кривого Рогу

Парламент розгляне скасування позачергових виборів мера Кривого Рогу

У вівторок, 26 січня, депутати Верховної Ради України першим питанням розглянуть проект постанови про скасування рішення парламенту від 23 грудня про схвалення в цілому як закону проекту закону про проведення позачергових виборів міського голови Кривого Рога, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Також планується включити до порядку денного сесії законопроект про роботу електронної системи подання та оприлюднення декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Крім того, пропонується включити до порядку денного законопроект про виключення кандидатів у народні депутати України з виборчого списку в багатомандатному окрузі.
Парламентарії на сьогоднішній сесії розглянуть законопроект, що стосується документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу або її спецстатус, спрямованих на лібералізацію Євросоюзом візового режиму для України.
Нагадаємо, сьогодні розпочалося перше засідання парламенту в 2016 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?