Тайсон Ф'юрі: після Кличка я нокаутую Вайлдера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тайсон Ф'юрі: після Кличка я нокаутую Вайлдера

Тайсон Ф'юрі: після Кличка я нокаутую Вайлдера
Джерело:  Boxing News

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і IBF в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі вперше за багато часу похвалив свого колегу - чемпіона світу за версією WBC американця Деонтея Вайлдера, пише Boxing News.
"Я був дуже вражений його перемогою над Шпилькою. Його суперник був незручний і створив йому проблеми, але він зрештою зробив свою роботу. Він неймовірний боєць, і я думаю, що для мене це буде дуже хороша перемога, коли я його поб'ю.
Я з нетерпінням чекаю бою з Деонтеєм Уайлдером, я дуже хочу цього бою. Я хочу пройти Володимира, а потім нокаутувати Деонтея. Мене не цікавлять бої з мішками за кілька фунтів, я хочу битися тільки з кращими!
Бій з Вайлдером буде легко продати, адже є тільки один варіант його закінчення - нокаут. Гарантую на мільйон відсотків! Це може бути він, а можу бути і я, але хто перший поцілить - той і переможе!", - сказав Тайсон Ф'юрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?