Держпродпотребслужба України почне повноцінну роботу 10 лютого
Категорія
Економіка
Дата публікації

Держпродпотребслужба України почне повноцінну роботу 10 лютого

Держпродпотребслужба України почне повноцінну роботу 10 лютого

Початок повноцінної роботи Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродпотребслужба), яка була створена Кабінетом міністрів у вересні 2014 року, заплановано на 10 лютого 2016 року, повідомив міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко, пише УНІАН.

«Ми розраховуємо 10 лютого зробити запуск. Можу попередньо анонсувати», - сказав Павленко.

Він повідомив, що 10 лютого планується запуск центрального апарату та регіональних відділень Держпродпотребслужби. Початок роботи відомства в регіонах передбачає одночасне припинення роботи реорганізованих і ліквідованих служб, на базі яких Держпродпотребслужба створюється. Міністр запевнив, що це не призведе до зупинки роботи за профілем служби.

«Це сплановані дії по переходу. Не буде такого, що все зупинилося», - сказав Павленко.

За його словами, після запуску територіальних відділень Держпродпотребслужби продовжиться робота з формування її штату та бюджету. Він зазначив, що фінансування нового відомства відбуватиметься за рахунок виділених у держбюджеті коштів на ліквідовані і реорганізовані служби.

Відомство створюється на базі Державної інспекції сільського господарства, Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів та Державної санітарно-епідеміологічної служби, що ліквідуються або реорганізуються.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?