Незабаром кожен українець зможе отримати ID-паспорт - глава МВС
Категорія
Політика
Дата публікації

Незабаром кожен українець зможе отримати ID-паспорт - глава МВС

Незабаром кожен українець зможе отримати ID-паспорт - глава МВС

Поки новий паспорт можуть оформити 330 з 600 відділень Державної міграційної служби по всій країні, але до кінця року це буде доступно для кожного відділення, повідомляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці в  Facebook, передає  ONLINE.UA.


Ще вчора, 25 січня, близько 8 тис українців, які досягли 16-річного віку, оформили ID-паспорта. Як розповів Аваков, в найближчі дні планується ввести законопроект, після якого всі старі паспорти зможуть замінити на нові.


Також він уточнив, що дуже скоро цей "розумний" паспорт зможе замінити і права на водіння і медстраховку і багато іншого, що ще буде обговорюватися.


Глава МВС зазначив, що протягом наступних 4-х років новий паспорт буде у всіх громадян України.


Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк  повідомив, що в нових електронних паспортах у формі ID-картки передбачена можливість внесення додаткових даних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?