Квентін Тарантіно розповів як його фільми пов'язані між собою
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Квентін Тарантіно розповів як його фільми пов'язані між собою

Квентін Тарантіно розповів як його фільми пов'язані між собою
Джерело:  Business Insider

Упродовж багатьох років суперфани Квентіна Тарантіно практично під мікроскопом розглядали всі його роботи і прийшли до теорії, що його фільми існують в одному всесвіті, пише Business Insider, передає ONLINE.UA.

Від героїні Уми Турман в "Кримінальному чтиві", Мії Уоллес, яка пояснює сюжет "Fox Force Five" (по суті, той же, що і в «Убити Білла») до героїв різних фільмів, пов'язаних сімейними узами (як Вік Вега в «Скажених псах» і Вінсент Вега в «Кримінальному чтиві») - зв'язок між фільмами Тарантіно дуже глибокий.

І, виявляється, вони мали рацію! Тарантіно підтвердив, що насправді його фільми пов'язані і навіть існують в одному всесвіті, або, скоріше, у двох всесвітах.

Під час інтерв'ю австралійському the Project оскароносний режисер підтвердив теорію і додав, що серед його фільмів є деякі, які дивляться герої інших його фільмів - по суті, фільм у фільмі.

"Таким чином "Від заходу до світанку", "Убити Білла", вони всі існують у цьому окремому всесвіті фільму, - сказав Тарантіно. - Коли всі герої «Скажених псів» або «Кримінального чтива» йдуть в кіно, вони йдуть дивитися "Убити Білла". Вони йдуть дивитися «Від заходу до світанку».

І, судячи з того, що поки не спостерігається ніяких зв'язків між героями його останнього фільму «Мерзенна вісімка» з попередніми, цей фільм належить до тих, який герої його інших фільмів йдуть дивитися.

Фільм «Мерзенна вісімка» номінований на премію Оскар в трьох категоріях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?