Музей бджіл в Іспанії (7 фото)
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Музей бджіл в Іспанії (7 фото)

Музей бджіл в Іспанії (7 фото)
Джерело:  re-actor.net

В іспанському містечку Пойас-дель-Ойо працює незвичайний музей бджіл, в якому будь-який відвідувач абсолютно безпечно може спостерігати за цими неймовірно працьовитими комахами в дії.
Загалом на території музею перебуває шість гігантських вуликів, які звисають зі стелі і заховані від відвідувачів за склом. Це дозволяє відвідувачам максимально наблизитися до вуликів, без небезпеки бути ужаленими.
Директор музею і бджоляр Херардо Гонсалес Перес (Gerardo Gonzalez Perez) створив свій перший вулик ще 34 роки тому, коли був студентом. Протягом багатьох років бджоли були його пристрастю. Він читав лекції і проводив майстер-класи, поки в 1997-му році не відкрив цей музей. Суть музею полягає в передачі своїх знань і поліпшенні обізнаності населення про особливості життя та взаємодію бджіл із людиною.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?