Укрнафта отримає штрафні санкції
Категорія
Економіка
Дата публікації

Укрнафта отримає штрафні санкції

Укрнафта отримає штрафні санкції

До "Укрнафти" застосують штрафні санкції мінімум на 20% від суми заблогованості, повідомляє виконавчий директор НАК "Нафтогазу" Андрій Пасішник на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
За його словами, на нараді з питань податкового боргу "Укрнафти" в Кабміні представник ДФС зазначив, що, крім самого податкового боргу близько 10 мільярдів гривень, в день погашення боргу фіскальною службою будуть застосовані штрафні санкції мінімум 20% від суми заборгованості.
"Тобто несвоєчасна сплата податків посадовими особами" Укрнафти "за наявності отриманих від продажу на аукціонах нафти і скрапленого газу засобів призведе до заподіяння збитків компанії у вигляді штрафних санкцій близько 2 мільярдів гривень, а паралельно і на шкоду державному акціонеру на його частку" , - зазначив він.
Якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов'язання протягом строків, визначених цим Кодексом, такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу.
Нагадаємо, згідно із заявою Пасішника, те, як глава Укрнафти затягує з виплатою заборгованостей, означає, що таким чином він приховує схеми розкрадання колишнього керівництва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?