У Європарламенті проведуть український тиждень
Категорія
Політика
Дата публікації

У Європарламенті проведуть український тиждень

У Європарламенті проведуть український тиждень

У вівторок, 26 січня, в Брюсселі під час засідання Комітету Асоціації Україна-ЄС співголова Комітету Андрій Пленковіч анонсував проведення "українського тижня" в Європейському парламенті, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"З 29 лютого по 2 березня в парламенті ми проведемо дуже важливий захід. Це проект під назвою "український тиждень", який буде проведений за підтримки груп Європейського парламенту і підтримки екс-президента Європейського парламенту Пета Кокса", - заявив Пленковіч.
Очікується, що Європарламент відвідають 50 депутатів Верховної Ради, весь керівний склад, лідери політичних груп, всі голови комітетів, включаючи голову делегації в Комітеті Асоціації Остапа Семерака і голову делегації в міжпарламентській асамблеї EURONEST Бориса Тарасюка. В рамках українського тижня 1 березня відбудеться засідання Бюро Комітету Асоціації.
"У понеділок, 29 лютого, ми продемонструємо фільм про події на Майдані "Зима у вогні", який висунуто на Оскар", - додав депутат Європарламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?