Завершений перший старт сезону LA Lights 2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

Завершений перший старт сезону LA Lights 2016

Завершений перший старт сезону LA Lights 2016

24-25 січня, в Лос-Анджелесі пройшли перші змагання Олімпійського циклу. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Федерацію гімнастики України.
Украіну представили на гідному рівні. Суперниці наших українок були з Білорусі, Іспанії та США.
Ганна Різатдінова, лідер збірної України, виграла багатоборство та всі окремі види - 5 золотих медалей з 5 можливих. Вікторія Мазур, другий номер збірної, у багатоборстві показала непоганий десятий результат і стала третьою з одним зі своїх найсильніших видів. Олена Д'яченко, чемпіонка України серед КМС та краща юніорка країни, посіла друге місце у багатоборстві, виграла золото у вправі зі скакалкою та м'ячем. У вправах з обручем і булавами гімнастка показала 4 результат.
Українські групповички, у складі Альони Дмитраш, Валерії Гудим, Євгенії Гомон, Олександри Гридасової та Анастасії Возняк, хотіли перевірити свої сили і показали себе на показових виступах. У дівчат було два виступи з 5 стрічками: торішній та новий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?