Оголошені претенденти на пост глави ФІФА
Категорія
Спорт
Дата публікації

Оголошені претенденти на пост глави ФІФА

Оголошені претенденти на пост глави ФІФА
Джерело:  BBC

Міжнародна федерація футбольних асоціацій затвердила остаточний список кандидатів на пост президента ФІФА, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  BBC.


У список увійшли п'ять претендентів: шейх Бахрейну Салман Ібрагім, принц Йорданії Алі Хусейн, Жером Шампань з Франції, Джанні Інфантіно з Італії та Токіо Сексвале з Південної Африки.


Вибори на пост президента ФІФА відбудуться 26 лютого, способом таємного голосування. Щоб перемогти у першому турі треба набрати дві третини голосів, у другому турі - 50% плюс ще один голос.


Нагадаємо, Комітет з етики ФІФА заборонив  Зеппу Блаттеру та Мішелю Платіні  протягом восьми років брати участь у будь-яких футбольних заходах на національному та міжнародному рівнях.


Також раніше повідомлялося, що відкриті  офіціальні арбітражні справи  проти відсторонених від футболу президента ФІФА Йозефа Блаттера і глави УЄФА Мішеля Платіні, засновані на підсумкових доповідях, представлених слідчої палатою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?