LG випустить три флагманських смартфони в 2016 році
Категорія
Технології
Дата публікації

LG випустить три флагманських смартфони в 2016 році

LG випустить три флагманських смартфони в 2016 році
Джерело:  gagadget.com

LG стає все складніше втримати позиції на ринку смартфонів - в минулому кварталі поставки пристроїв склали всього 15.3 млн пристроїв, на 2% менше, ніж роком раніше. Корейська компанія повідомила про чистий збиток мобільного підрозділу в $36 млн, але сподівається виправити ситуацію в майбутньому за рахунок випуску двох топових гаджетів і більш цікавих недорогих моделей. Одним із флагманів виробника стане LG G5, пише gagadget.com.

За весь 2015 рік компанія реалізувала 59.7 млн ​​смартфонів, показавши незначний приріст в 0.5 млн штук. Через мобільний підрозділ в четвертому кварталі LG отримала чистий збиток в $117 млн, операційний прибуток при цьому склав $290 млн. Водночас виробник відзначає зростання виручки від продажів телевізорів. У штучному вираженні вони скоротилися, зате виріс попит на флагманські моделі з 4K-дозволом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?