Канада готова до діалогу з РФ - глава канадського МЗС
Категорія
Світ
Дата публікації

Канада готова до діалогу з РФ - глава канадського МЗС

Канада готова до діалогу з РФ - глава канадського МЗС

Міністр закордонних справ Канади Стефан Діон заявив про готовність до відновлення співпраці з РФ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
"Канада говорила з Росією навіть у важкі часи холодної війни. А зараз ми не говоримо через колишню політику, політику попереднього уряду. Яким чином це допомагає Україні? Яким чином це допомагає нашим інтересам в Арктиці", - сказав канадський міністр.
Діон підкреслив, що його країна завжди підтримуватиме Україну, але прийшов час почати діалог з РФ і співробітництво у сферах спільних інтересів.
"У нас є багато розбіжностей з Росією, але це, звичайно, не причина припинення всіх розмов з нею, коли з РФ говорять американці, японці, європейці, всі, крім Канади", - зазначив глава канадського МЗС.
Якою буде доля санкцій проти РФ, впроваджених Канадою після анексії Криму в 2014 році, міністр не уточнив.
Нагадаємо, угода про зону вільної торгівлі України з Канадою, яка перебуває на останніх етапах узгодження технічних питань, набуде чинності найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?