Дональд Трамп оголосив про бойкот дебатів через їх модератора
Категорія
Світ
Дата публікації

Дональд Трамп оголосив про бойкот дебатів через їх модератора

Дональд Трамп оголосив про бойкот дебатів через їх модератора
Джерело:  BBC

Дональд Трамп заявив, що бойкотуватиме фінальні президентські дебати республіканців в Айові, перед партійною нарадою, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC News.
У Трампа був конфлікт з модератором від каналу Fox News Мегін Келлі в перших дебатах в серпні, і він сказав, що вона ставитиметься до нього упереджено. Менеджер кампанії Трампа Корі Левандовскі оголосив про відмову від дебатів у вівторок увечері, всього за 48 годин до їх початку.
Fox News звинуватили Трампа в різкому нападі на Келлі і висуненні вимог, щоб вона була видалена з майданчика. Капітуляція була б "порушенням всіх журналістських стандартів", сказав канал в заяві, додавши, що не дозволять так ставитися ні до кого зі своїх співробітників.
Канал, втім, додав, що Трамп, як і раніше, може приєднатися до дебатів, і ставлення до нього буде справедливим, але "він не може диктувати модераторів або питання".
"Ми не впевнені, як городяни відреагують на те, що він пішов від них в останню хвилину", - сказали на Fox News.
Трамп заявив, що Келлі з ним «гралася», і він не дозволить їм, маючи на увазі канал Fox News, використовувати його для рейтингів, повідомивши, що має намір провести окремий захід в Айові в той же час, що і дебати, щоб зібрати гроші для поранених ветеранів.
Найближчий суперник Трампа сенатор від штату Техас Тед Крус кинув виклик мільярдерові, закликавши до дебатів один на один і прокоментував ситуацію: «Мабуть, Мегіно Келлі дуже, дуже страшна. А ви ж знаєте, що у Дональда крихкий душевний склад».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?