Китайські інвестори зацікавлені проектами столиці - Кличко
Категорія
Економіка
Дата публікації

Китайські інвестори зацікавлені проектами столиці - Кличко

Китайські інвестори зацікавлені проектами столиці - Кличко

Мер столиці Віталій Кличко зустрівся з інвесторами з Китаю, зацікавленими у вкладенні коштів в українські інфраструктурні проекти, і, зокрема, в проекти столиці. На даний момент вже вдалося залучити 1,7 млрд грн, передає  ONLINE.UA  з посиланням на прес-службу  КМДА.


Віталій Кличко розповів, що зі столичних проектів найбільше потребують інвесторів проекти з проведення метро на Троєщину, добудови Подільсько-Воскресенського мосту, будівництва великої кільцевої автомагістралі, створенню дитсадків, спортмайданчиків, шкіл і лікарень.


Представники компанії Haisum Engineering, зацікавленої у вкладенні коштів в Україні, домовилися про ще одну зустрічь в квітні для обговорення деталей після того, як ознайомляться з усіма проектами будівництва.



Раніше  повідомлялося, що Кличко обраний головою Асоціації міст України.


Також  публікувалася  інформація про те, що Віталій Кличко збирається зробити Київ прикладом перетворення для кожного міста України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?