Бойовики РФ вимагають представництва в Раді України
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики РФ вимагають представництва в Раді України

Бойовики РФ вимагають представництва в Раді України
Джерело:  5 канал

У середу, 27 січня, проходили збори Тристоронньої контактної групи, які і цього разу завершилися практично безрезультатно. Домовитися про обмін полоненими не вдалося. В черговий раз представники терористів висунули нерівні умови, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  5 канал.


Незважаючи на те, що в ході зустрічі терористи визнали, що винні перед Україною і готові погасити свій грошовий борг, вони зажадали у уряду представництва в Раді України, вето на зовнішню політику і проведення виборів в окупованих областях за своїми законами.


Вдалося досягти угоди щодо відкриття пункту пропуску в Луганській області, що планується здійснити в середині лютого. Також було обговорено питання постачання вугілля на українські ТЕС і відновлення роботи ліній енергопередачі. Сторони дійшли згоди про необхідність розмінування газопроводу в Трьохізбенці та Кримському.


Дата наступної зустрічі Тристоронньої контактної групи призначена поки не була.



Раніше  повідомлялося, що за 26 січня бойовики РФ 66 разів стріляли в зоні АТО.


Також  публікувалася  інформація про те, що бойовиків окупованної Донецької області може очолити Азаров або Арбузов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?