США заявили про терміновість впровадження санкцій проти КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

США заявили про терміновість впровадження санкцій проти КНДР

США заявили про терміновість впровадження санкцій проти КНДР
Джерело:  Kyodo

Постійний представник США в ООН Саманта Пауер заявила, що потрібно терміново схвалити резолюції по санкціям щодо КНДР через можливий запуск ракети дальнього радіусу дії, передає ONLINE.UA з посиланням на японське агентство Kyodo.
"Повідомлення про подальші загрозливі провокації чи дестабілізуючі дії ще раз підкреслюють, наскільки важливо провести в Раді Безпеки резолюцію щодо санкцій", - заявила журналістам Саманта Пауер, враховуючи попередні повідомлення про ймовірність запуску КНДР ракети дальнього радіусу дії.
На думку Пауер, є необхідність прискорення переговорів з метою вироблення "жорсткої і комплексної резолюції, що вплине на розрахунки Кім Чен Ина, який в черговий раз демонструє зневагу до резолюцій Ради Безпеки і міжнародних норм".
Нагадаємо, в Північній Кореї готові завершити випробування ядерної зброї, але тільки в обмін на згортання спільних військових навчань США і Південної Кореї і укладення мирного договору з США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?