Політики більше не зможуть їздити до Криму без згоди Києва
Категорія
Політика
Дата публікації

Політики більше не зможуть їздити до Криму без згоди Києва

Політики більше не зможуть їздити до Криму без згоди Києва

Парламентська асамблея Ради Європи схвалила резолюцію, згідно з якою Україна може впроваджувати санкції проти політиків, які відвідують окуповані території Донбасу та АРК Крим без погодження з Києвом, повідомляє уповноважений президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях, народний депутат Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
«Нам вдалося внести важливу поправку в резолюцію ПАРЄ про санкції проти парламентаріїв, яка дозволяє Україні впроваджувати санкції проти політиків, які відвідують окуповані території Криму і Донбасу на запрошення окупантів, без узгодження з Києвом», - написала вона.
Нагадаємо, парламентська асамблея Ради Європи 26 січня схвалила резолюцію, в якій визнала законним застосування санкцій проти депутатів, які їздять на окуповані території, в тому числі і в анексований Росією Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?