Toshiba перевела ноутбуки корпоративного класу Z Series на платформу Intel Skylake (4 фото)
Категорія
Технології
Дата публікації

Toshiba перевела ноутбуки корпоративного класу Z Series на платформу Intel Skylake (4 фото)

Toshiba перевела ноутбуки корпоративного класу Z Series на платформу Intel Skylake (4 фото)
Джерело:  3dnews.ru

Компанія Toshiba повідомила про те, що портативні комп'ютери бізнес-класу Z Series відтепер будуть доступні з процесорами Intel Core шостого покоління (Skylake) , пише 3Dnews.

Поки мова йде про чотири моделі: це ультрабуки Portégé Z30 і Tecra Z40, ноутбук Tecra Z50, а також гібридний комп'ютер «два в одному» Portégé Z20t з клавіатурою, що від'єднується.



Пристрої Portégé Z30 і Tecra Z40 наділені дисплеєм з діагоналлю відповідно 13,3 і 14 дюймів. Покупці зможуть обирати між різними типами панелей: HD (1366 × 768 точок), Full HD (1920 × 1080 пікселів) і Full HD з підтримкою сенсорного управління.


Лептоп Tecra Z50, виконаний у новому алюмінієвому корпусі, має 15,6-дюймовий екран з роздільною здатністю до Full HD.


Нарешті, модель Portégé Z20t наділена 12,5-дюймовою сенсорною панеллю формату Full HD. Особливістю цього пристрою є наявність симетричного порту USB Type-С. Від'єднавши клавіатуру, гаджет можна використовувати як планшет.


Такі параметри, як обсяг оперативної пам'яті, тип і місткість накопичувача, замовники зможуть обрати на свій розсуд. В оснащення комп'ютерів входять адаптери Wi-Fi і Bluetooth, а також веб-камера. Операційна система - Windows 10.


Ціна новинок в базовій конфігурації варіюється від $1000 до $1600 залежно від моделі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?