BMW продаватиме довгобазний X1 в Європі (4 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

BMW продаватиме довгобазний X1 в Європі (4 фото)

BMW продаватиме довгобазний X1 в Європі (4 фото)
Джерело:  Мотор.ru

Компанія BMW продаватиме в Європі довгобазну версію кросовера X1, яка дебютує до кінця 2016 року. Раніше передбачалося, що така модифікація надійде тільки на китайський авторинок. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Autocar, яке опублікувало шпигунські фотографії тестового прототипу новинки, передає Мотор.
Передбачається, що нова версія BMW X1 буде приблизно на сто міліметрів довше стандартного варіанту, габаритна довжина якого становить 4439 міліметрів, а розмір колісної бази дорівнює 2760 міліметрів.


Моторна гама включить ті ж бензинові та дизельні «четвірки». Не виключено, що згодом лінійку поповнить версія з трициліндровим мотором. Подовжений X1 пропонуватиметься як з переднім, так і з повним приводом.


Раніше в інтернеті з'явилися патентні знімки довгобазного BMW X1 для китайського авторинку. У КНР кросовер буде доступний виключно з дволітровим бензиновим двигуном і восьмиступінчастим «автоматом».


Патентне зображення довгобазного BMW X1 для китайського ринку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?