Українська делегація врятувала Раду Європи від ганьби
Категорія
Світ
Дата публікації

Українська делегація врятувала Раду Європи від ганьби

Українська делегація врятувала Раду Європи від ганьби

Сьогодні, 28 січня, в штаб-квартирі Ради Європи переплутали прапори РФ і Сан-Марино, повідомляє глава делегації України в ПАРЄ Володимир Ар'єв на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
Українська делегація, яка прибула на сесію, поцікавилася, чому біля будівлі, куди приїжджає голова Сан-Марино, піднятий російський прапор. Виявилося, переплутали. Українцям подякували за допомогу, а помилку швидко виправили.
«Українська делегація сьогодні врятувала Раду Європи від ганьби. Йшли вранці на сесію глава секретаріату Андрій Корнійчук і перекладач Олександр Самбрус. Раптом - російський прапор біля будівлі, і не просто російський, а цілий президентський штандарт і купа охорони навколо. У наших очі на лоба: Путін приперся?! Підходять до охоронців поцікавитися. Ті в шоці:
- Який Путін? Візит голови Сан-Марино.
- Так прапор російський!
- Хіба? А в Сан-Марино?
- Біло-синій і з гербом.
Тікає. Через кілька хвилин прилітає дядько з правильним прапором:
- Спасибі за допомогу!
А ви - Росія, Росія... З Сан-Марино плутають!», - написав глава делегації України в ПАРЄ.
Нагадаємо, в середу, 27 січня, у Страсбурзі під час засідання Парламентської асамблеї Ради Європи відбулася презентація видання «Книга злочинів Російської федерації в Україні в 2014-2015 роках».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?