РФ ще не визначилася, чи координуватиме видобуток нафти в ОПЕК
Категорія
Економіка
Дата публікації

РФ ще не визначилася, чи координуватиме видобуток нафти в ОПЕК

РФ ще не визначилася, чи координуватиме видобуток нафти в ОПЕК
Джерело:  Associated Press

Кремль говорить, що немає ніяких конкретних планів скоротити видобуток нафти в координації з великими постачальниками, повідомляє AP, передає ONLINE.UA.
Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков повідомив журналістам у четвер, 28 січня, що в РФ "активно обговорюють нестабільність на нафтових ринках" з Саудівською Аравією і ОПЕК, але результатів поки немає. Міністр енергетики РФ Олександр Новак заявив в четвер, що робляться зусилля зі скликання переговорів за участю країн ОПЕК та іншими країнами-експортерами нафти.
У середу, 27 січня, глава трубопровідної мережі Транснефть Микола Токарєв заявив, що переговори щодо вихідних скорочень плануються з Саудівською Аравією в якості основного посередника, після чого ціна на нафту марки Brent піднялася до $33,11 за барель, а нафти WTI $32,49 за барель. Сьогодні ціна на нафту кошика ОПЕК зросла більш ніж на 5%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?